De schilderijen

De schilderijen zijn gemaakt met een gemengde techniek. Ik begin met een voordruk in het gewenste formaat. Deze wordt opgespannen en vervolgens ga ik hier overheen schilderen met acrylverf. Op sommige plaatsen -zoals de zon- gebeurt dit met hele dikke lagen. Daarna wordt er evt. goud of zilver reliefverf aangebracht voor wat sprankelende details en tenslotte wordt het schilderij afgelakt met een goede UV-bestendige lak.

De schilderijen worden op 4 cm dikke spielatten opgespannen, waarbij het schilderij over de zijkant doorloopt - een lijst is daarom niet nodig.

Er zijn heel veel verschillende formaten mogelijk. Sommige schilderijen kunnen zowel vierkant als landscape uitgevoerd worden, anderen alleen vierkant of verticaal, dit ligt aan het ontwerp.

Informeer gerust naar de mogelijkheden.

 

De tassen

Alle tassen worden door mijzelf gemaakt van verschillende stoffen, bandjes, drukkers , klosjes en andere accessoires die ik door de jaren heen verzameld heb in binnen- en buitenland. Meestal zijn het unieke exemplaren, alleen als er genoeg dezelfde materialen zijn kunnen er evt meerdere dezelfde tassen gemaakt worden.

Heb je zelf nog leuke ideeen of specifieke wensen, laat het me dan weten dan kijken we naar de mogelijkheden. In sommige gevallen zit daar een meerprijs aan.